سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: تبريكى ماه مبارك رمضان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ماه مبارك رمضان نزديك است.به همين مناسبت فرصت را غنيمت شمرده اين ماه عظيم راخدمت كاركنان،اعضاء،ومهمانان محترم اين سايت وكليه ى همشهريان عزيز وهمه ى مسلمانان تبريك وتهنئت عرض مى كنم. اميد وارم خداوند متعال به همه توفيق دهد،قدر اين ماه عظيم را بدانيم تا از فيوضات ،رحمات،بركات، وعطاهاى مخصوص اللهى اين ماه عظيم بهره مندشويم
[CENTER][تصویر: 2kecd12d6c80.jpg]
[تصویر: 2kbef1ac7c9d.jpg]
حلول ماه مبارك رمضان ماه خودسازي و پالايش روح و جسم
بر جميع مسلمانان عالم وخصوصا اهالي گزیر مبارك باد
[/CENTER]
[LEFT]برادرتان:محمد

[/LEFT]
[HIGHLIGHT=#0070c0]من هم بجاي خود ماه مبارك رمضان بر تمام مسلمانان جهان و بالاخص همشهريان عزيزم را تبريك بادا عرض مي كنم[/HIGHLIGHT]

bocho gezir

[RIGHT]با سلام
من هم از طرف خودم به کلیه دوستان در سایت روستای گزیر فرا رسیدن حلول ماه مبارک رمضان تبریک می گویم
چند بیت شعر که به این مناسبت بود پیدا کردم و تقدیم دوستان می کنم :

ماه مقدس به قرآن آمده است
مهبط قرآن «رمضان»‌ آمده است

دوست! بيا كسب سعادت كنيم
روز و شب، اين ماه عبادت كنيم

فصل بهار است كه قرآني است
وقت «ضيافت» شده مهماني است

سالك اخلاص و صفا مي‌شويم
ما همه «مهمان خدا» مي‌شويم

روي «مفاتيح» ز «باغ جنان»
آينه با ديده شب از آسمان

تا كه بچيند گل سرخ فدك
دست دعا پر زده سوي فلك

شعر عروج است به شور نماز
شب من و پيشاني و خاك نياز

مامن! من است سزاي رحيم
قول اعوذ است زكيد رجيم

وه كه به روي همه مومنان
باز شود شب در هفت آسمان

ساغر «الله» مي‌ «اكبر» است
مستي سجاده، سحر بهتر است

عطر مي‌ از سوي سبو مي‌وزد
بوي خدا از همه سو مي‌وزد

درك كن اين طرفه مي‌ تاك را
موسم مهماني افلاك را

سجده كن و ساغر اين باده باش
وقت «ضيافت» شده آماده باش

خوان خدا پهن به ارض و سماست
نعمت اين سفره از آن شماست

توبه و توفيق، مسلم شده‌ست
كسب ثواب است فراهم شده‌ست

چيست سعادت به گواه سروش
روزه چشم و دهن و صوت و گوش

ميل و هوس خواهش هر روزه است
ترك هوي، فلسفه روزه است

نقد جهان چيست بنه پاي جام
قيمت «قدر» است بهاي صيام

اهل ورع مومن كامل شوند
در «شب قدر» است كه قابل شوند

معرفت اندوز اگر عارفي
همدم قرآن بشو گر واقفي

نفحه قرآن به شبت مي‌وزد
عطر تلاوت ز لبت مي‌وزد

رحمت حق سوي جهان آمده‌ست
ماه عبادت، «رمضان» آمده‌ست

كاش تمامي صمداني شويم
قاري قرآن، رمضاني شويم

شعر از : شجاع الدین ابراهیمی

با تشکر

[/RIGHT]
[attachment=270]
[CENTER]بنده هم به نوبه ي خود اين ماه پربرکت و این ماه روحانی را به تمامی دوستان و کاربران سایت تبریک عرض می کنم [/CENTER]
[CENTER][تصویر: 77.gif]((شهررمضان الذی انزل فیه القران))[تصویر: 63.gif][/CENTER]
[RIGHT]بوی بهارآمد،کدام بهار-این بهار-بهاریست که تمام بهار های فصل را در بر دارد.بهارسبزی و طراوت،بهارشادابی و تلاوت،بهار صیام و قرائت ،بهارقیام و حسنات؛بهارترک معاصی و سیئات،بهار همبستگی و وحدت-من هم به نوبۀ خود فرارسیدن ماه پر خیر و برکت مبارک رمضان را بر تمام امت اسلام و خصوصا ٌکاربران سایت گزیرتبریک عرض می نمایم. [/RIGHT]
[RIGHT]بله ای مسلمانان-رمضان مدرسه ایست که تمام مسلمانان با یک زنگ بر کلاس آن وارد می شوند و با یک زنگ از آن خارج می شوند -این خود بیانگر وحدت و همبستگی می باشد[/RIGHT]
[RIGHT]کلاس این مدرسه عبارت است از تزکیه نفس و خود سازی وثمرۀ این مدرسه و کلاس-تقوا می باشد -پس ای مسلمانان بکوشیم تا اینکه بتوانیم از این ماه کمال استفاده ببریم و به درجۀ متقیان برسیم-انشاالله [/RIGHT]
[CENTER]((یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام))[/CENTER]

خداوند عزوجل رمضان را به سه قسمت تقسیم کرده است.دهۀ اول رحمت ،دهۀ دوم مغفرت،دهۀ سوم آزادی از آتش جهنم .این به این معنا می باشد که روزه انسان را به کمال ایمان می رساند
رمضان:(( ر)) رمضان به معنای راست می باشد.((م)) رمضان به معنای مغفرت می باشد. ((ض)) رمضان به معنای ضمانت می باشد که خداوند بهشت را بر تو تضمین کرده در صورتی که از رمضان استفاده ببری. ((الف)) آن به معنای امنیت می باشد که انسانها درماه مبارک رمضان از دست شیاطین در امان هستند. و(( نون)) آن نردبان است برای رسیدن به درجۀ تقوا .طبق آیۀ قرآن کریم.
من هم فرارسیدن ماه مبارک رمضان را بر تمام مسلمانان دنیا و مخصوصاً کاربران سایت گزیرومردم گزیر تبریک عرض می نمایم.
[CENTER]رمضان كريم و كل عام و أنتم بخير

اللهم وفقنا لصيام وقيام هذ
ا الشهر المبارك
[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER][تصویر: 2k7c0dcaab35.gif] [/CENTER]

najiman

من هم به نوبه ی خودم به همه ی کاربران سایت و همچنین همه ی همشهریان عزیز تبریک عرض می کنم و از خداوند منان تقاضای آمرزش گناهان را برای همه ی عزیزان خواستارم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع