سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: مصاحبه اختصاصی با چهره دلسوز و امام جمعه محبوب گزیر سید محمد زارعی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

bocho gezir

بسم الله الرحمن الرحیم
پس از افتتاح سایت گزیر واستقبال همشهریان عزیزمان ودر جهت بالا بردن سطح فرهنگی کاربران و آشنایی آنها با چهرهای موفق وزحمت کش گزیر برآن شدیم تا گفتگوی مفصلی با چهره ی محبوب و دلسوز گزیر سید محمد سید احمد زارعی امام جمعه محترم ترتیب دهیم .
[تصویر: attachment.php?aid=292]

با سلام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما به درگاه خداوند باری تعالی
1-در ابتداء سؤال خود را از ماه مبارک رمضان شروع می کنیم یک جمع بندی ازرحمات و برکات این ماه پر خیر و برکت را بفرمائید؟
بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین والصلاة والسلام علی سید المرسلین سیدنا محمدوعلی آله واصحابه اجمعین
قال الله تعالی : (یا آیها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تتقون * ایاما معدودات
و قال رسول صل الله علیه وسلم : (من لم یدع قول الزور والعمل به فلیس لله حاجه فی ان یدع طعامه وشرابه )
اولااز دست اندر کاران سایت گزیر که زحمتهای زیادی متحمل می شوند و طبعاهدفشان خدمت به جامعه خود و جامعه اسلامی است تشکر می کنم خدامند متعال راخالصانه سپاسگذارم که جوانانی ، مردمی ، انسانهای خوب دلسوز و با احساسنصیب ما فرمود تا اینکه بتوانند به سهم خود در راستای ارتقاء جامعه یمان واطلاع رسانی ، زحمتهایی متحمل شوند خداوند متعال را از وجود این نعمت بزرگسپاسگذارم .
حقیقتا ماه مبارک رمضان یک فرصت استثنای است ، فرصتی استکه الله تبارک وتعالی به انسانها ، مسلمانان و مؤمنین عنایت فرموده است تابا استفاده بهینه ودرست از این لحظه های استثنائی از نفحه ی الهی و از اینفرصت فوق العاده و ارزشمند به درگاه احدیت تقرب حاصل کنند و فرصتی است تاهمه بتوانیم بنده صالح خدا شویم واقعا میدانی است از جانب پروردگار متعالبرای مؤمنان که برای مؤمنان که از این میدان خوب بهره بگیریم و رحمات الهی، الطاف بیکرانش با خوب نماز خواندن ،خوب روزه گرفتن ، تلاوت قرآن با تدبرو با تفکر شامل حال خود بکنیم واز این فرصت استفاده بکنیم این ماه نمی شودکه ساده آن را توصیف کنیم خداوند متعال نامش رادر قرآن ذکر فرموده است.هدف از روزه ی این ماه تقوی می داند ، تقوی یعنی بنده صالح خدا شدن ،تقوی یعنی به خدا رسیدن ، تقوی یعنی مطیع پروردگار شدن ، تقوی یعنی ازنعمتهای الهی واز میادین که پروردگار در اختیار انسان قرار داده شده استبرای پیشرفت ، ترقی ، تقدم در مادیت و معنویت ودر جهت ارتقاء وضعیت جامعهاسلامی استفاده کردن . امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق عنایتفرماید تا از این فرصت استفاده خوب و درست ببریم .
2 ـ اگر ممکن است اهداف سفر خود به امارات را ارزیابی کنید ؟
بههر حال هدف ملاقات با دوستان ، ملاقات با گزیریهای خوب و دلسوز ، گزیریهایما الحمدلله جوانان ، متاهلان چه آنهایی که مقیم هستند چه آنهایی که مواطنهستند و همه اقشار مختلف انسانهای با صفا دلسوز و مهتم به امور جامعه وکشورشان هستند و من هم وظیفه خود می دانم چند مدت یکبار جهت عرض سلاموتجدید رابطه و عرض تشکر بیام خدمتشان . کسانی هستند که واقعا در غربت همههمه سختیها را تحمل می کنند و جهت به دست آوردن لقمه حلال تلاش می کنند بااینکه با حقوق کم با زحمت دارند تلاش می کنند از جامعه یشان غافل نیستد بهفکر مجتمع شان هستند به فکر مردمشان هستند علاقمند در همه مسائل شرکتفعالانه داشته باشند، از مواطنین بزرگوار ، مقیمین ، متاهلها ، عاضوبیها(مجردها )، از همه اقشار مختلف تشکر می کنم و سپاسگذارم از همه کسانی کهمحبت دارند احساس همدردی دارند در امور مختلف مشارکت دارند . ملاقات باگزیریها مخصوصا با دوستان و اقوام ومسلمانانی که شناختی با ایشان داریم واز این یک نوع وظیفه دینی است .
3 ـ آیا موفق شدید به اهداف خود از سفر به امارات دست یابید ؟
در راستایی که عرض کردم الحمدلله ملاقاتی حاضر شده واحساس می کنیم که یک نوع رابطه ای بین طرفین بهتر وقویتر شده .
4 - وضعیت جوانان و مقیمان امارات را چگونه می بینید ؟
خوب، به لطف خدا خوب ، آنچه که من دیدم در امور دینی شان الحمدلله اهتمام دارند ، به عبادات شان می رسند ، در امور دنییوی شان واقعاتلاش می کنند زحمت می کشند واقعا شکر گذارند دوروبر هم هستند با همدیگر درارتباط هستند محبت و صفا وصمیمیت الحمدلله بین شان هست و امیدارم که همینطور باشد بهترین چیز برای انسان تقویت ارتباطات با الله تبارک وتعالی است. وقتی انسان رابطه با خدا قوی بکند و مطیع او باشد بقیه روابط هم تنظیممی گردد روابط انسانها با همدیگر ، موفقیت در امور مادی ، موفقیت در اموردنیوی ، به هر حال انسانهای خوب و فعال و تلاشگر که مجددا از همه آنهاسپاسگذارم و خداوند متعال را براین مردم خوب شکر می گوییم .
5 -. جوانان گزیری مقیم امارت چه تفاوت های با جوانان ساکن خود گزیر دارند؟
همهخوبن همه زحمت کشند همه احساس پاک دارند همه مؤمن و موحد اند بهر حالانسان از تقصیراتی هم برخورداراست طوری باشیم که ما با همدیگر برادری ناصحباشیم اگر مشکل دیدیم به همدیگر تذکر بدیم . اونهایی که تو گزیرند خوب تویکشور خود و توی شهر خود هستند طبعا از اطمینان بیشتری برخوردار هستندکسانی که اینجا هستند باز هم توی کشور اسلامی هستند کشوری که درآن زحمت میکشند الحمدلله در اون امنیت است وطبعا اینجا هم مردمی خوب هستند جوانان ماالحمدلله خوبن و تفاوت آنچنانی نیست همه خوب و با احساس هستند .
6- همانطور که شما در امارات بودید و مشاهده کردید جوانان وگزیر های مقیم امارات روز به روز از هم دورتر می شود یعنی رفت آمدها بین گزیری های مقیم امارات نسبت به گذشته کمتر شده است بهنظر شما باید چه اقداماتی انجام داد تا این رابطه ها بیشتر شود ؟
طبعادر شهرهای بزرگ شلوغیها وترافیک زیاد است واین یک امری بدهی است واجتنابناپذیر امارات هم ماشاالله شلوغ شده ازدهام هم زیاد است .موقعیت کاری مردمما هم بصورتیست که واقعا به فرموده شما ارتباطات کمه اما باز هم می شود کهبرنامه ریزی داشت . ارتباط تلفنی ، برنامه هایی در هر یک ماه یکبار هر چندمدت یکبار با هم دیگه داشته باشند میشه از تعطیلات استفاده بکنند حالااینکه صد در صد همه بچه های ما دوروبر هم جمع بشوند امری مشکل است اما اگردرصدی هم از آنها دور هم بشوند به بهانه دعوت ، به بهانه اینکه تبادل نظربکنند به فکر جامعه یشان باشند به فکر کار و تقویت خودشان باشند باز همامکانش هست .
7 - گذشته گزیراز لحاظ فرهنگی وپیشرفت علمی چه تفاوتی با حال حاضر آن دارد ؟
طبعاهر چه زمان بیشتر بگذرد امکان بیشتر هست . قدیم انسانهای صالحی بودندانسانهای متعهد و متدین بودند شخصیتهایی که داری تحصیلات دینی و علمیداشتند زحمت کشیدند مساجد را خالصانه اداره کردند به فکر جامعه خود بودندالحمدلله به نسبت امکاناتی که قدیم بوده مردم ما هم از این سهم برخورداربودند ومحروم نبودند راه اندازی مکتبخانه های قدیم که جای تعلیم و آموزشقرآن بوده ومجالس خصوصی که سواد به مردم یاد می داند امروز هم الحمدللهامکانات بیشتر هست .دولت تلاش می کند خیرین لطف و محبت دارند مردم احساسهمکاری ودلسوزی دارند همه و همه اولا لطف خداوند ، دیگر همت و همکاری دولت، خیرین و مردم دست به دست شده که طبعا از وضعیت بهتری از نظر علمی وفرهنگی برخوردار باشیم الحمدلله جوانانی خوب ، پر جوش و با احساس داریم کههر کدام آنها برای جامعه ما ارزشمند ند وطبیعی است که پییرفت باید بیشترباشد . مدارس دینی هم الحمدلله فعالند علما دارند زحمت می کشند در همهمجالات و زمینه ها پیشرفتهایی حاصل شده ودر بعضی موارد طبعا بهتر از قدیمهست ودر بعضی موارد میشه گفت قدیم نمره ی بهتری نسبت به حال داد از اونارتباطات واز اون صمیمیتهایی که بین شان برقراربوده خوب علتش همین بوده کهجامعه کوچکتر بوده زندگی ماشینی نبوده و ارتباطات بهتر بوده و باز هم میشهکه طوری برنامه ریزی کرد که این نوع محبتها و صمیمیتها باشد .
8 - ماشاالله این چند سال گزیر با همکاری امام جمعه محترم ، شورا و دهیار گزیرشاهد پیشرفت های فراوان در ضمینه های مختلف عمرانی ، فرهنگی ، دینی ، وغیره بوده است ولی متاسفانه در زمینه تاریخی و حمایت از فرهنگ اصیل گزیری کمتر فعالیت انجام گرفته است حال به نظر شما باید چه کارهایانجام داد تا از بین رفتن تاریخ و فرهنگ قدیمی گزیر جلوگیری شود؟
خداوندمتعال را سپاسگذاریم با وحدت واعتلافی که در گزیر هست اولا و آخرا لطف وکرم پروردگار وسپس هماهنگی وانسجام که الحمدلله بین اقشار مختلف مردمومسؤلین مختلف که شما فرمودید الحمدلله وجود دارد پیشرفتهایی حاصل شده ازنظر تاریخی هم در این زمینه هم باید فکری بکنیم با شخصیتهایی که کهن سال وبزرگسال هستند مصاحبه ای ترتیب داده بشه آثار قدیم جمع آوری بشه و یک موزهای درست بشود تا یک مقدار آثار قدیمی هم حفظ بشه که انشا الله انجمن خیریهمحسنین گزیر در این رابطه در این فکر هست که یه مقدار به فکر جمع آوریآثار تاریخی و کتابهای نفیس دست خط و چیزای دیگه ای باشه تا انشا اللهخدمات قدیم هم به آینده گان هم منتقل بشود .
9 - الگوی شما در زندگی معنوی شما کیست ؟
( و لکم فی رسول الله اسوة حسنه )
اینالگویست که خداوند متعال به ما معرفی کرده است الگوی بسیار قوی و بسیارارزشمند که اگر ما رسول الله صل الله علیه وسلم آنچنان که حقشهست بشناسیم می توانیم یک انسان موفقی باشیم و پیروان ایشان که در طولتاریخ زحمتهای زیادی برای توسعه دین و فرهنگ قرآن و سنت کشیده اند و همانطور که عرض کردم بهترین الگوی همان طور که قرآن به ما معرفی کردهاست رسول الله است .
10 -.رابطه شما با شعر چگونه است؟بهترین بیتی که تا بحال شنیده اید را عرض بفرمایید؟
متاسفانههر چه آقای سامی تشویق می کند تا ما یه مقددار با شعر رابطه ی خوبی داشتهباشیم . البته بنده رابطه دارم و شاعران را دوست دارم مخصوصا خود آقایسامی که از اساتید شعر وادب هستند شخصیتی بسیار برجسته و شایسته وبایستهای هستند حق زیادی بر گردن جامعه ی ما دارند اما امیدواریم انشا اللهنصیحتها و تشویقهای ایشان روزی مؤثر واقع بشه و ما هم بتونیم در این رابطهقدمی بر داریم و بهترین بیتی که تا حالا شنیده ام :
عرصه گیتی مجــــال همت او نیست
روز قیامت نگر مجـــــــــــال محمـــد
11 -ورزش مورد علاقه تان چیست؟ و بعد بفرمایید آبی هستید یا قرمز؟
ورزشمورد علاقه من فوتبال می باشد ، نه آبی نه قرمز . من ورزش را در حدیارزشمند میدونم که وسیله ای برای ایجاد محبت ،صفا و صمیمیت و تربیت بدنوجسم که لازم هم هست و در اسلام هم شنا و تیر اندازی و سوار کاری تاکیدشده و مجاهدین اسلام هم در این رابطه کار کردند رسول الله صل الله علیهوسلم تشویق هایی دارند ولی از بابت تیم خاص من جزء اون دار و دسته نیستم .
12 - از بین تیمهای گزیر شما جزء طرفداران کدام تیم هستند ؟
منهمه بچه های گزیر و ورزشکاران را دوست دارم و موفقیت همه آنها را ازخداوند متعال خواستارم به نفع یا علیه هیچ تیمی موضع گیری نمی کنم .
13 - خاطراتی از زندگی که برای شما جزابیت بیسياری داشته را بیان بفرمائید ؟
منچون مدتی است که در عرصه های مختلف اجتماعی ، دینی دعوت می شوم طبعاخاطرات زیادی دارم عمری هم از ما گذشته حالا شما می فرمائید جذابترین وبهترین این بود که برای اولین بار دیدن کعبه مشرفه و مسجد رسول الله صلالله علیه وسلم بسیار لذت بخش بود .
14 - آیا با اینترنت سرو کار دارید و به سایت گزیر هم سر می زنید ؟
بله، سایت گزیر دوستان زحمت می کشند طبعا باید سر بزنیم که نتیجه زحماتدوستان مسؤلین ودست اندر کاران را ببینیم واین نشانه تشکر و قدر دانی ازآنهاست .
15 - به منظور پیشرفت سایت گزیر واستفاده هر چه بیشتر مردمگزیر و ترویج فرهنگ استفاده از اینترنت ، به نظر شما چه اقداماتی باید کرد؟
استفاده از علما ، مقالات علمی ، درج کردن مقالات علمی ، سیرتبزرگان ، استفاده از افکار و نظرات اهل فکر و متفکرین ، اهمیت دادن بهانتقادات وپیشنهادات ونظرات مردم وبینندگان ، اینها یکی از راههای پیشرفتاست .
16 - انتقاد ،نظر و پیشنهاد خود را نسبت به سایت گزیر بفرمائید ؟
مدتیسایت گزیر تقریبا راکد بود آن فعالیت و رونق اولیه را نداشت طبعا این نیازبه آسیب شناسی دارد و پیشنهادم اینه که در قسمتهاو موضوعهای مختلف افرادیکه دارای کارایی خوب و متخصص باشند و کسانی باشند که مقبولیتشان در جامعهبهتر وبیشتر باشد از این نوع افراد استفاده کردن وتنوع در عرصه های مختلف، بهر حال این جزء پیشنهادها و انتقادات است که خدمتتان عرضکردم . البته طبیعی است که سایت کار زیادی می خواهد ما هم نباید انتظارزیادی داشته باشیم که فوری فعال بشه همین که دوستان فی نفسه آمدن زحمتکشیدن ، راه اندازی کردن طراحی کردن کار بسیار بزرگ و ارزشمند است و کارفرهنگی است . امیدواریم از این نعمت و موهبت الهی وزحمت دوستان کاملاستفاده بشه برای ارتقاء اطلاعات دینی و مسائل اخلاقی واصلاح جامعه ..
17- چه صحبتی با جوانان مقیم امارات و جوانان گزیر دارید ؟
همهما بندگان صالح خدا باشیم سعی بکنیم وقت اضافی نداشته باشیم نیروی ذخیرهشده بقول علما نداشته باشیم از تمام نیروهای مان انرژی مان در جهت تقویتارتباطمان با الله تبارک وتعالی در جهت کسب معرفت دینی ، علم ، تقویتاخلاق ، اصلاح جامعه ، اصلاح ذات البین ، دلسوزی نسبت به همه امت اسلامیوهمه بندگان خدا داشته باشیم و در کسب و بدست آوردن فضیلتها قانع نشویم .در دین داری ، ایمان داری قناعت نکنیم در اخلاق وعلم قناعتنکنیم در پیشرفت مادی ، در توسعه اقتصادی قناعت نکنیم مهم اینکه در چارچوب شرح وبرابر شرع مقدس اسلام باشد . تا رمق در وجود داریم سعی بکنیم یکانسان پیشرفته ای باشیم در جا نزنیم ،راکد نشویم وهمین طور که اسوه والگوفرمودید رسول الله صل الله علیه وسلم در همه زمینه ها برای ما الگو است کهلحظه ای خسته نشدن و تا اخرین لحظه از عمر مبارکشان در جهت سعادت بشر وعزت وسر بلندی بشر و اطاعت از فرمان خدا واجرای دستورات خداوند متعال تاآخرین لحظه ی حیاتشان تلاش کردند و لحظه ای خسته نشدند تا جایی که خداوندمتعال ایشان را مورد ستایش وتمجید قرار می دهد و اعلام فرمود که وظیفهآنچنان که به عهده ات گذاشته بودیم بخوبی ادا فرمودی .
18 - در پایانضمن تشکر از شما از این مصاحبه ای که در اختیار سایت گزیرداده اید وهمچنین ضمن تشکر وقدر دانی از طرف مسؤلین و کاربران سایت ، کلام آخر خودرا بفرمائید ؟
بنده در هر حال اولا و آخرا خداوند متعال را برتوفیقات ، بر الطافش شاکر و سپاسگذارم و از همه عزیزانی که در طول تاریخبرای گزیر زحمت کشیده اند قدما ، متقدمین ، متاخرین مخصوصا در این موقعیتاز دولت و شورای محترم اسلامی که واقعا شورای فعال و زحمت کش داشته وداریم، از دهیار محترم که واقعا جوانی فعال مخلص و تلاشگر است ، از همکاران درانجمن خیریه ، از همه مردم ،از همه عزیران و جوانان و مردمی که چه درامارات و چه در گزیر .واقعا برای ارتقاء جامعه یشان تلاش می کنند تشکر میکنم . مخصوصا از خداوند متعال خالصانه سپاسگذارم که همه امت اسلامی را ازتمامی بلایا و مصیبتها محفوظ بفرماید وشر ظالمان و ستمکاران را از امتاسلامی دفع بفرماید و مسلمانان را انسانهای مطیع فرمانحق وپیرو سنت رسول الله صل الله علیه وسلم قرار دهد وامیدوارممسلمانان را در راستای اجرای فرامین قرآن وسنت رسول الله موفقیت کسبنمایند و همین طور که قبلا عرض کردم مهم اینه که بنده صالح خدا باشیم و ازشما هم تشکرو سپاسگذاری می کنم .
( وسلامعلیکم و رحمة الله وبرکا ة )

ودرآخر ضمن تشکر وقدر دانی از امام جمعه محترم روستای گزیر برای همکاری کهدر این گفتگو با سایت گزیر داشتند و همچنین تشکر از دوستانی که در اینمصاحبه با ما همکاری کردند به ویژه سید محمد سید عبدالله عقیلی زاده ، سیدحسین سید احمد هاشمی و محمود شیخ ابراهیم حسینی گزیر
از دستاندركاران سايت كه زحمت كشيديد وبا جهره نوراني وبا صفائى همجون سيد محمد امام جمعه محبوب كزير مصاحبه كرديد تشكركنم

واز خداوند متعال مى خواهيم كه ايشان را براي خدمت به اسلام ومردم شريف كزير حفظ كند وخداوند ياروياورتان باد.

ولي متأسفانه ما نتوانستيم امسال در دبي با ايشان ملاقت كنيم..و از بزركى خودشان تقصير ما را ببخشند..
ماهم بجاي خود از شما تشكر مي كنم
وبحق اين روزهاي عشرة الاخيره از خداوند متعال طول عمر اين عالم قديرخواهانيم
ماهم بجاي خود از شما تشكر مي كنم
وبحق اين روزهاي عشرة الاخيره از خداوند متعال طول عمر اين عالم قديرخواهانيم
ممنون بچو گزیر و تمامی دست اندرکاران ... از این مصاحبه و از این وقت گذاشتنی هایتون .. سپاسگذاری می کنم.

و الحمدلله یکی از چهره های نورانی گزیر که دل مردم گزیر را زنده و نورانی نگه داشته امروز به سایت گزیر مصاحبه تقدیم کرده و این سایت عزیزمان را به برکت خودشان ان شاءالله همیشه نورانی و سربلند نگه بدارد .. !!

و من هم به نوبه ی خودم از سید محمد زارعی (عالم) امام جامع گزیر نهایت تشکر می کنم و امیدوارم بهشت فردوس نصیب شما و همه ی مسلمانها بگردد .. امین
لینک مرجع