سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: ماه ذوالحجة الحرام(1)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به نام آنكه مخلوقات راآفريد،تاهستى وى را بدانند0واز صنع وى بر كمال وجلال وجمال مطلق وى دليل گیرند0 یگانه ویکتا در نام ونشان, آفریدگار جهان وجهانیان ودرود وسلام بی پایان برپیامبر برحق خداوند عالمیان به سوی جن وانسان,حضرت محمدبن عبدالله بن عبدالمطلب وبرهمه ی خاندان ویاران وشیفتگان آنحضرت که محبتشان عین عزت است وروح ایمان0 ضمن تشکراز مدیرعزیزاین سایت زیباوعرض سلام وادب خدمت کابران ومهمانان گرامی,مناسب میدانم که فرارسیدن ماه ذوالحجة الحرام به ویژه,دهه ی مبارکه ی آن خدمت همه تبریک عرض کنم0ودر فضیلت وبرتری این ایام ووظیفه های یک مسلمان در این موسم مهم,جمله هایی بنویسم0 یکی یکی ازبزرگترین نعمتهای خداوندبرما,مناسبتهای پرخیروموسم های بابرکت می باشد0که برماواجب است؛ قدراین مناسبات وارزش این اوقات را بدانیم0زیراخداوند این مناسبات قرار داده تا ما با حسنات بیشمار وثوابهای بسیاراین مناسبتها,ازآلودگی گناه ها پاک شویم وبه آسایش همیشگی وسعادت ابدی برسیم0 چنانکه از رسول اکرم صلی الله علیه وسلم روایت شده که فرمودند: (ان لربکم فی أیام دهرکم نفحات فتعرضوا لها,لعل أحدکم أن یصیبه منها نفحة لايشقى بعدها أبدا)0 چنین مناسباتی بسیارند0 واز مهمترین آنها؛دهه ی معظمه ی اول ذوالحجه میباشد که ازویژگیهاوبرتریهای زیادی برخورداراست0
با سلام و عرض تشکر خدمت استاد بزرگوار
مطب جالبی بود و من شخصا خیلی فیض بردم و مشتاقانه منتظر مطالب بعدی شما هستم
واقعا مطالب شما در سایت , چهره سایت را روشن و سایت را از لحاظ محتوایی پر بار نموده است
به امید دیدار
لینک مرجع