سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: عكسهایی جدید از بارندگی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به حمد الله بارندگی بسیار خوب در چندروز گذشته باعث خوشحالی همه مردم شده است بطوریکه بنده با جرات می توانم عرض کنم که نتیجه این بارندگی در چند سال اخیر بی سابقه ودر مجموع کم سابقه بوده است
عکسهای زیر تنها گوشه کوچکی از این لطف بیکران الهی را توانسته به تصویر بکشد
در ضمن باید خدمتتان عرض کنم که فیلم جالبی در همین مورد آماده شده که به محض دسترسی به اینترنت پر سرعت تقدیم حضور شما خواهد شد
با تشکر : حسن پور
و این هم چند عکس دیگه
ممنون از عكس هاي قشنگي كه گذاشته ايد خيلي منتظر بودم و خوشحال شدم
كاشكي اونجا بودم
خدا، فقط به سبب شما، باران نازل مي‌كند‏، به سبب شما آسمان را نگاه مي‌دارد كه روي زمين نيفتند (نظم موجود بين آنها حفظ شود), ‌به واسطة‌ شماست كه خدا ناراحتي‌ها را دفع مي‌كند و گرفتاري‌ها را تنها به وسيلة شما از بين مي‌برد. خدا فقط به سبب شما ما را از خواري و پستي بيرون آورده و گرفتاري‌هايي را كه در آن فرو رفته‌ايم, برطرف نموده است.
به حمدالله خداوند باران رحمت که ما همه مهتاج این باران بودیم بر ما نازل کرد که آبنبارها پر از آب شدن،نخل ها سیراب شدن،دشت ها سرسبز شدن،کوه ها جاری شدن،بیماریها کم شدن، مردم خوشحال شدن . همه و همه

در ضمن تشکر از آقای حسن پور بابت این عکس های قشنگ
اقاي حسن پور ممنونیم واقعا که خدمت بزرکی کرده اید که مارا ازحال وهوای دیار مطلع ساختید موفق باشید در انتظاریم

با سلام

عکسهای زیر نیز مربوط به بارندگی های نوروز امسال می باشد

از اینکه دیر شد عذرخواهی میکنم

با تشکر : حسن پور

ميهمان

اي كاش ويديو بود

اي كاش ويديو بود

مهمان

دست شما درد نكند بابت عكسها
لینک مرجع