سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: شناخت همديگر قبل از ازدواج(ارتباط قبل از ازدواج)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

با سلام خدمت دوستان گرامي

اول باعرض معذرت خدمت دوستان از اينكه دير به دير به سايت سر مي زنم

راستش چند وقتي است كه مساله ارتباطات قبل از ازدواج فكرم را به خود مشغول نموده است و حيفم آمد كه در اينجا مطرح ننمايم و همچنين با حضور سيد محمد سيد عبدالله از لحاظ شرعي هم آن رامورد بحث قرار دهيم

از جناب سيد بزگوار(سيد محمد سيد عبدالله)تقاضا دارم كه انصافانه به سوال بنده جواب دهند

از سيد يك سوال دارم آيا از لحاظ شرع اگر بين يك دختر و يك پسر كه قصد ازدواج با هم دارند يك نوع رابطه شرعي يعني رابطه از طرق مختلف ارتباطي ،تلفن و اينترنت و يا هر گونه وسيله ارتباطي ديگرباشد مشكل دارد؟

به نظر شخص من اين نوع ارتباط باعث محكم تر شدن زندگي آينده طرفين مي شود چون هر چه اين رابطه مستحكم تر باشد باعث شناخت بيشتري مي شود 

من يك مثال را براي شما شرح مي دهم:

البته واقعيت دارد يكي از دوستانم مساله اي كه براي خودش پيش آمده بود را برايم تعريف نمود

اين داستان از اين قرار است كه اين بنده خدا عاشق يك دختري شده بود و به خواستگاري دختره هم رفته بود و خانواده دختره به انتخاب پسره احترام گذاشته بودند و جواب مثبت به آن پسر داده چون پسره در روستا زندگي نموده بود و هيچ رابطه اي با دختره نداشت ، يك روز از روزها يكي پيدا مي شود و به پسره مي گويد دختري كه شما انتخاب كرده ايد با من رابطه تلفني دارد و از قضا پسره نارحت مي شود و همه چيز را به هم مي زند و دو تا خانواده را به جون همديگر مي اندازد ولي بعد از چند ماه متوجه مي شود كه اشتباه بزرگي كرده است آن پسر كه گفته بود رابطه دارد دروغ نگفته بود رابطه داشته اما با خواهر آن دختر كه خودش انتخاب كرده بود و اشتباه اين دو جوان باعث شد كه دو تا خانواده كه قصد وصلت را با هم داشتند به هم بخورد ولي اگر اين دختر و پسر با هم در ارتباط بودند امكان داشت چنين نشود و از خيلي چيزها جلوگيري شود

اين داستان يكي از دوستانم بود كه براي شما دوستان تعريف كردم حالا شما دوستان قضاوت كنيد و نظر خودتان را اعلام نماييد 

من منتظر نظرات دوستان هستم

و از سيد محمد سيد عبدالله تقاضا دارم كه از لحاظ شرعي اين موضوع را بررسي نمايند و ما را از نتيجه آن آگاه نمايند

با كمال احترام  ح.ه

با سلام خدمت دوستان گرامي

بعد چند مدت يك چند دقيقه اي وقت كردم كه به سايت گزير سر بزنم گر چه سايت چيزي ندارد ولي به عشق اين كه با نام گزير شروع مي شود به آن سر مي زنيم و وقتي كه وارد مي شوم و حضور همشهريهاي عزيزم در اينجا مي بينم دباره دل گرم مي شوم كه در آينده دباره وارد سايت شوم راستش وقتي سايت باز مي شود به اين خيال مي روم كه وارد يك مجلسي كه همشهريهاي عزيزمون در آن نشسته اند قدم مي گذارم ولي خوب افسوس كه مسولين سايت زياد به فكر سايت نيست و سايت را خالي از محتوا كرده اند يا حداقل اگر خودشون نمي توانيد انجام دهند ضمينه را براي ديگران باز بگذارند تا ديگران فعاليت كنند و مسوليت را تقسيم كنند

حالا از اين دل خوري ها بگذريم جناب سيد بزرگوار من همچنان منتظر پاسخ شما هستم و پس از هر چند هفته  يك بار كه به سايت سر مي زنم اول به موضعات كه خودم ارسال كرده ام نگاه ميندازم اين پاسخ را ارسال كردم تا شايد شما اين موضوع را نديده ايد و اين پاسخ باعث شود كه سري به اين سوال مهم من بزنيد 

من همچنان منتظر پاسخ دوستان عزيز هستم

باعرض سلام وخستةنباشيد

ممنون جناب اقاي همريش كه همت كردين اين موضوع جالب يا به قول ديگر موضوعي كه دامنگير اكثر جوانان، كه روز به روز زيادتر و فكر كنم بعضي مواقع از حد خودش فراتر ميره همين جا از شما تشكر كنم و اميدوارم باقي اعضاء سايت هم در اين موضوع اظهار نظر كنند.

بنده هم به نوبه ي خودم منتظر جواب استاذ و برادر عزيزمان جناب سيد محمد سيد عبدالله مي مانم.

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمد و علی آله وصحبه أجمعین0وبعد:خدمت همریش محترم و الجزیری عزیزسلام عرض می کنم0نظرخود را بهتراست با این مقدمه آغازکنم:

عقد نکاح در اسلام یک امرمقدس است0زیرا بدانوسیله ارتباط حقیقی میان مرد وزن انجام می گیرد0وسبب بقای نسل انسان می باشد0

وبرای این که این ارتباط درطول زندگی همچنان محکم وپایداربماند؛وخلافی پیش نیاید که باعث دشمنی وازهم پاشیدگی این ارتباط شود؛باید ازدواج براساس شناخت ومعرفت ومشورت وتبادل آرا میان دختر وپسروهمچنین خانواده شان باشد0زیرا بعضی ها طبیعت ومرام خاصی دارند که دیگران به هیچ وجه نمی توانند برای همیشه,آن عادات ومرام ها را قبول نمایند وسازش داشته باشند0

ودیگراین که هرانسان درزندگیش نیازبه راحتی دارد0وخانه هم باید مهد آرامش باشد0بدیهی است که هیچ کس نمی تواند باکسی که به طبیعت ومرامش احترام نمی گذارد؛راحت باشد ویا همراهش آسوده باشد0بنابراین حقائق هیچگاه نباید قبل ازشناخت کامل پسرودخترباهم وآگاه بودن ازخواسته های یکدیگرعقد ازدواج انجام بگیرد0

اخباری که ازدادگاه ها درمورد طلاق ومشاکل خانواده ها به ما می رسد هم حاکی اینست که بیشترطلاق ها ومشکل ها دراثر آگاه نبودن طرفین ازاخلاق,رفتار,عادت وخصلت یکدیگرمی باشد0درصورتی که هریک ازپسرودختربرای خودش حرمت ومنزلت وکرامتی دارد که نباید به وسیله ی ازدواجی که نهایت آن طلاق باشد؛ازدست برود0 به همین خاطرقبل از ازدواج باید اندکی ارتباط محترمانه ومعقول میان پسر ودختر باشد0تاهریک عادت وطبیعت ومزاج ومرام یکدیگررا بدانند0وبااتفاق یکدیکربه عقد ونکاح اقدام کنند0واگربه توافق نرسیدند؛به تعبیرقرآنی (یُغنِ اللهَ کُلاًمِن سَعَتِهِ) وبه گفته ی معروف:شرط اول به ازجدال آخر0

ولکن همان طور که عرض کردم ارتباط باید محترمانه, معقول وشرعی ودورازشهوت وحیله باشدهمنشینی و همراهی درخلوت انجام نگیرد0خواسته ها به صراحت بیان شود0خلاف ادب صحبت نشود0که اگردرنهایت باهم توافق نکردند؛حرمت ومنزلت هریک همچنان باقی بماند0وبه قول عزیزمان آقای الجزیری این رابطه نباید دورازحد باشد0  زیرا واقعااگرزیادروی درآن باشدویازیاد مدت باشد؛نتیجه ی خوبی نخواهد داشت0ازخداوند متعال برای همه سعادت ابدی خواستارم0

خدایاچنان کن سرانجام کار   که تو خشنودباشی ومارستگار

وصلی الله وسلم وبارک علی سیدنا محمد وعلی آله وصحبه اجمعین والحمدلله رب العالمین0

مهمان

ايا ارتباط جنسي قبل از ازدواج گناه دارد؟

مهمان

با عرض سلام وخسته نبا شيد بر همه دوستان اميدوارم همه موفق وبيروز وسربلندباشند از جناب آقاي همريش انتقاد برادرانه دارم
مگر امور دين مي شود از هر كتابي كه مورد تاييد علماء نباشد وهر شخصي سؤال گرفت هميشه دقت بفرما وسؤلات شرعي وفقهي از علماء وفقهاء بكن كه تو را با دلايل قانع مي كنند وبه كتابهاي سلطان العلماء مراجعه بفرما وسايت مدرسه ديني با شيخ بزرگواراميني سؤالات خود را مطرح بفرما امیدوارم نصيحت برادرت را ياد آور باشيد گزیری از محله شمال
لینک مرجع