سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: تسلیت درگذشت پدر بزرگوارمان احمد ملا علی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

(( انا لله و انا الیه راجعون ))   

با دریغ و افسوس فراوان خبر یافتیم که پدر بزرگوارمان احمد ملا علی دار فانى را وداع گفته و به جوار رحمت حق پیوسته است.

براى اینجانب و همه ارادتمندان آن مرد بزرگ، این مصیبتى سنگین به ارادتمندان او و بویژه به خانواده مکرّم و ارجمند ایشان تسلیت عرض مى‌کنم و براى خود و دیگر داغداران از خداوند متعال درخواست تسلا و براى روح مطهر آن بزرگوار طلب رحمت و مغفرت مى‌کنم.

إنا لله وإنا إليه رااجعون
أسأل الله أن يغفر له يرحمه
ويصبرأهله وذويه على ماأصابهم
حسبنا الله ونعم الوكيل

..

الله يكتب له الراحة الأبدية
لله ما اعطى ولله ما اخذ

و البقاء لله
وإنا به لا حقون
رحمنا الله
..

غفر الله له وأبدله داراً خيراً من داره
عظم الله أجركم وأسكنه فسيح جناته
وألهم أهله الصبر والسلوان

بسم الله الرحمن الرحيم

((وبشر الصابـــــرين الذين اذا اصابتهم مصيبه قالوا ان لله وانا اليه راجــــعون))

اللهم اغفر له وارحمه وعافه واعف عنه وأكرم نزله ووسع مدخله واغسله بالماء والثلج والبرد ونقها من الخطايا كما ينقى الثوب الأبيض من الدنس وأبدله دارا خيرا من داره وأهلا خيرا من أهله وأدخله الجنة وأعذها من عذاب القبر ومن عذاب النار...

اللهم أنت ربها وأنت خلقته وأنت رزقته وأنت هديته للإسلام وأنت قبضت روحه وتعلم سره وعلانيته جئنا شفعاء فاغفر له ..

اگراین خبربارغممان راسنگین ترکرده؛امیدمان به مهرهای لایتناهی پروردگارمان بیشترشده است, ازخداوندعزوجل برای فقیدگرامی مان رحمت شامل ومغفرت کامل وبرای بازماندگانش اجرفراوان وپاداش بیکران خواستارم

ميهمان

كل نفس ذائقة الموت ثم الينا ترجعون
انا لله و انا اليه راجعون
با نهايت تاثر و تاسف مصيبت وارده را خدمت كليه بازماندكان آن مرحوم بالاخص فرزندان ايشان محمدو علي و همجنين محمد عبدلله ملا حسين و محمد يوسف ملا محمد تسليت عرض نموده و براي آن مرحوم مغفرت و آمرزش و بهشت فردوس و براي بازماندكان صبر و اجر عظيم از دركاه ايزد متعال آرزومندم

كوجك شما محمد حسن حسن بور

ميهمان

انا لله وانا اليه راجعون

روحش شاد

وفات همسايه عزيزمان را به جناب الجزيري و خانواده محترمشان و بستگان ايشان تسليت عرض ميكنم

روحش شاد و يادش گرامي باد

انا لله وانا اليه راجعون این مصیبت وارده را به بازماندكان آن مرحوم و به خصوص پسران ایشان محمدو علي تسلیت عرض میکنم

يادش گرامي و راهش پر رهرو باد

لینک مرجع