مهمان
۹-۴-۱۳۸۸, ۱۰:۲۸ صبح
سلام مهمان عزیز
میخواستم بدانم که اتحاد تا بحال بازیی انجام داده است یا نه؟
اگربازیی انجام داده است نتیجه ان را اعلام کنید
بنده آرزوی موفقیت به تیم اتحاد دارم چون فکر نکنم در اینجا تیم اتحاد مطرح باشه اینجا فوتبال روستای گزیر مطرح است
با آرزوی موفقیت
با سلام
من از سربرست باشگاه اتحاد گزیر می خواهم چنانچه از طرف روسای شهر خودمان همکاری با این تیم نشده در همین سایت بنویسند سرپرست اتحاد تا کی میخواهی سخن نگویید و ساکت بملنید و از حق و حقوق بازیکنانت دفاع نکنیدشما مسول هستید که از حق آنان دفاع کنید اگر جرات نداری کنار برو و یا اینکه از حق زیر دستانت دفاع کنید همیشه ساکت ماندن و نرمش نشان دادن خصلت بد و ناپسند است چه تیم شما نتیجه بگیرد و چه نگیرد باید به اهالی ورزش برسانید که واقعا هیچ همکاری با شما نشده شده که یک بار در این سایت بنویسید که از حق بازیکنانت دفاع کردید ولی به نتیجه نرسیده اید اعلام کنید ولی من می دانم جرات این کار نداری که دفاع از زیر دستان خود بکنیسرپرست اتحاد یک بار که شده در همین سایت مشکلات و چوب لای چرخ تیم اتحاد نهادن باز گو کنید تا همه بدانند که در روستای خوبمان خبرهای است که حتی به شما که سالها همکارشان بوده اید رحمی نمی کنند ولی بقول مهمان عزیز که دودش به چشم خودشان می رود صدق کرده است تیم شما محروم کردند ساکت ماندی ، بازیکنان که به تیم شما ملحق شدند محروم کردند ساکت ماندی ،تا کی ادامه میدهید این کار واقعا از شما سرپرست اتحاد انتظار این بود که به همه اعلام کنید که هیچ همکاری با تیم و نماینده گزیر همکاری نشده و نمی کنند تا دم از وحدت و همدلی بین مردم نگویند چرا بین تیم ها فرق نهاده اند مگر اتحاد بچه های همین شهر نیست ولی بنطر من سرپرست تیم اتحاد جرات ندارد من یک سوال از سرپرست اتحاد دارم حالا موقع آن نرسیده که در سایت گزیر به همه اعلام کنید و سخن های که دارید به مردم برسانید کی موقع آن میرسد ما منتظر درد دل شما هستیم
سلام به مهمان عزیز
می بخشید خیلی خط کوچک انتخاب کرده اید که خواندن آن برای من مشکل بود لطفا سایز خط بزرگتر باشد بهتر است
دوست فوتبالی ول کن این حرفها که تیم اتحاد چه کرد و یا تیم منتخب چه می کند
فوتبال به درد چه می خورد فوتبال گزیر همیشه همینطور بوده و خوب شدنی نیست
ولی به اهل فوتبال می گویم که به هر طوری شده اختلافشان حل کنند
و بخاطر فوتبال بین جوانان اختلاف نباشد شورا و بزرگتر ها پا در میانی کنند تا اختلاف بزرگتر نشود
سرپرست اتحاد شما هم بخاطر نوشته های بالا ناراحت نشوید
این نوشته سلیقه فرد می باشد و اگر می دانی که یک تیم جواب بهتر می دهد کوتا بیایید
همه چیزتان فوتبال نباشد وحدت و اتحاد بین جوانان بهتر از این فوتبال که داریم
شما که چند سال شورا بوده اید چرا کوتا نمی ایی ول کن فوتبال تا اختلاف حل شود
بنظر من اگر اتحاد از گزیر بر چیده شود و نامی از اتحاد نباشد دیگر مشکلی نداریم
بخاطر همه تیم های گزیر و احترام به انان تیم اتحاد پرونده خود را ببندد تا تیمی بنام اتحاد در گزیر نباشد
سرپرست اتحاد دوستانه به شما سفارش می کنم که دست از لج بازی با هئیت ورزشی بر دار
تا آنان با خیال راحت تیم منتخب را به نقطه بالا برسانند و یک تیم خوب داشته باشیم
من می گویم فوتبال به درد نمی خورد بخصوص در گزیر ولی اگر لطف کنید و شما کوتا بیاید
و تیم اتحاد را منحل کنید همه اختلافها خاموش خواهد شد
تا کی می خواهی دست از لج و لج بازی بر داری
سرپرست اتحاد حیا کن و تیم اتحاد را رها کن تا خیال همه راحت شود