سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: كمك فوري (لپ تاپ)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام به همه دوستان و عزیزان عضو سایت . شما رو به خدا من رو راهنمایی کنید خواهش میکنم. من به دنبال یک لپ تاپ با قیمت زیر 1میلیون میگردم و بین مدل های موجود در برند های سونی.اچ پی.ایسوز.دل.اپل.ایسر.فوجیتسو زیمنس. واقعا ماندم چی کار کنم .میخواهم مثل پی سی ازش کار بکشم 12ساعتی روشن باشه .واسه بازی نمیخوام.وبیشتر اینترنت وکارایه معمولی
حالا من نمیدونم چی بگیرم حتی کل بازار ها رو هم زیر و رو کردم ولی میخوام یک حرفه ایی کمکم کنه و حد اقل چند تا مدل توپ پیشنهاد بده
البته من بدنبال قيمت 500-700هزار تومان هستم.ودر ايران بدنبال برندهاي asus.hp.dell.fujitsusiemens.هستم ونظر خودم ايسوز و دل ميباشد.
در ضمن همون طور كه گفتم من كلي دنبالش گشتم ولي ميخوام يه حرفه ايي كه از همه چيش سر در مياره چند مدل خوب از دل وايسوز با قيمت500-700بهم معرفي كنه.
مگه اينكه شما مدل هايي از برند هاي ديگه بدونيد كه از دل و ايسوز بهتر باشن.
ممنون
همچنين من خودم تمامي مدل هاي زير يك ميليون برندهاي ذكر شده را با تمامي مشخصات دارم ولي نميتوانم به راحتي تشخيص دهم كه كدام بهتر است به هممين دليل به كمك يه متخصص كه آشنا ييت زيادي با انواع لپ تاپ ها دارد نيازمندم

سلام به همه دوستان و عزیزان عضو سایت . شما رو به خدا من رو راهنمایی کنید خواهش میکنم. من به دنبال یک لپ تاپ با قیمت زیر 1میلیون میگردم و بین مدل های موجود در برند های سونی.اچ پی.ایسوز.دل.اپل.ایسر.فوجیتسو زیمنس. واقعا ماندم چی کار کنم .میخواهم مثل پی سی ازش کار بکشم 12ساعتی روشن باشه .واسه بازی نمیخوام.وبیشتر اینترنت وکارایه معمولی

حالا من نمیدونم چی بگیرم حتی کل بازار ها رو هم زیر و رو کردم ولی میخوام یک حرفه ایی کمکم کنه و حد اقل چند تا مدل توپ پیشنهاد بده

البته من بدنبال قيمت 500-700هزار تومان هستم.ودر ايران بدنبال برندهاي asus.hp.dell.fujitsusiemens.هستم ونظر خودم ايسوز و دل ميباشد.

در ضمن همون طور كه گفتم من كلي دنبالش گشتم ولي ميخوام يه حرفه ايي كه از همه چيش سر در مياره چند مدل خوب از دل وايسوز با قيمت500-700بهم معرفي كنه.

مگه اينكه شما مدل هايي از برند هاي ديگه بدونيد كه از دل و ايسوز بهتر باشن.

ممنون

همچنين من خودم تمامي مدل هاي زير يك ميليون برندهاي ذكر شده را با تمامي مشخصات دارم ولي نميتوانم به راحتي تشخيص دهم كه كدام بهتر است به هممين دليل به كمك يه متخصص كه آشنا ييت زيادي با انواع لپ تاپ ها دارد نيازمندم

با تشکراز همه. من دنبال یه حرفه ایی هستم که زیر و بم لپ تاپ ها رو بخوبی بدونه.مثلا فرق و مزیت و بدی های سی پی یو ها و وی جی ای ها و... رو بدونه .

مثلا بین سی پی یو های
core2duo /dual core /celeron /amd /atom /intel ulv 1.4 /turion /core solo /amd x2 /centreon /intel quad core /intel core2quad و...
فرق و مزیت و بدی های شونو بدونه و به من مدلی رو معرفی کنه که از سی پی یو خوبی برخورداره

(وهمچنین در مورد وی جی ای . مثلا آن برد نباشه)وبا نگاه کلی به جزییاتو مشخصات لپ تاپ مدلیو بهم معرفی کنه که مورد نیاز من باشه

-------------------------------------------------------------------
کسی میدونه قیمت لپتاپ تو دوبی یا اروپا چقدر با ایران فرق مینکه؟
اگه تا 200.000تومان باشه ارزش داره بگم از اون وربیاد.
اگه قرار باشه از اونجا واسم بیاد دنبال مدل های ایسوز/سونی/اپل/آی بی ام هستم با قیمت$ 500-700اونجا

شنیدم اگه یه نفر بخواد 1دونه لپ تاپ واسه خودشم بیاره باید باطری و سیم برق شو قایم کنه وگرنه گمرک میگیره درسته؟

حالا موندم ما تو ایتالیا و المان فامیل داریم ولی چیزه زیادی از لپ تاپ نمیدونن میتونم یه مدل از (ایسوز/سونی/اپل/آی بی ام )از ایران انتخاب کنم و به اونا بگم با قیمت کمتری برام بیارن؟

کسی در مورد پست
DHL
چیزی میدونه؟
چقدر قیمتشه؟ ایا لپ تاپ میشه باهاش سند کرد؟گمرکی ازت میگیرن؟

مهمان

سلام

راستش من حرفه اي نيستم ولي چون قبلا اين مسيرو رفته ام و تقريبا با همه اونا كم و بيش سرو كار داشتم؛  گفتم چند نكته خدمتتون ذكر كنم . چند مثال و چند دليل

تفاوت كامپوتر با موبايل هاي معمولي تو اينه كه موبايلها اغلب با شكل ، كارايي ، امكانات و سيستم عامل مخصوص خود به بازار ميان . پس ميتونن خيلي متفاوت بشن ولي كامپوترهاي معمولي با يك سري شكل هاي متفاوت ، ساختاري تقريبا مشابه اما امكانات و سيستم عامل (ويندوز) كامل مشابه به  بازار ميان پس انتخابش خيلي راحته

اگه دقت كرده باشيد قطعات داخلي اغلب مدل ها از شركت هاي متفاوت است كه معمولا چيني هستند. تنها مادر برد و شكل ظاهري  و براند اوناست كه متفاوتند. از لحاظ كارايي هم كه يكي هستند

حالا شما فرض كنين بهترين مدل امروز رو تهيه كرده ايد ؛  مطمئنا 3 سال بعد بايد عوضش كنيد پس مهم اينه كه مدت سه سال كم درد سر باشه . لذا قبل از اينكه مدلت رو انتخاب كنيد  گارانتي و سرويس پس از فروش اونو چك كنيد. چرا كه كافيست يه مرتبه پنكه اش  كار نكنه كه حتما برا مادر بردش مشكل پيش مياد ، مادر بورد لب تاب هم مثل كامپيوتر دسكتاب نيست كه تو هر بقالي گير بياد و همه هم مث هم باشن ( خصوصا شما كه گفتين ميخواين  مث خر ازش كار بكشين)

قضيه دوم اينه كه شما گفتين برا اينترنت و كارهاي معمولي ميخواين كه مسئله خيلي ساده تر ميشه ؛ تقريبا همه لب تاب ها اين يه كار كوچك و  از عهده شون بر مياد

پس خيلي خونسرد همين الان پاشو با توجه به اين نكته ها كارت رو تموم كن-

• با توجه به بودجه اي كه ميخواهي بگذاري اول خدمات پس از فروش وگارانتي و  سرويس اونو چك كن -
  • دوم اينكه جديدترين مدل رو نگير چون هنوز شاخ قيمتش نشكسته و چون بار تبليغاتي داره فقط الكي قيمتش بالاست-
  • سوم اينكه از براند، قيافه، شكل و ظاهرش خوشت بياد تا وقتيكه  با دوستت كركري ميخوني كم نياري ( مثلا من از براند " ايچ پي" خوشم نمياد )
  • چهارم اينكه بيش از يكسال از مدل اون نگذشته باشه و تقريبا همه امكانات اساسي روز رو داشته باشه  كه با توجه به بودجه پيشنهادي شما، هيچ مشكلي نداريد
  • از لحاظ رم و هارد و گرافيك و ... كه تقريبا همه مث همند و كمي دقت كن. مهمترين قسمتش "سي پي يو" است كه تكليف مادر برد و اپ گرايد و همه چي رو مشخص ميكنه
  • نسبت به ديسپلي اش كمي حساس باش

البته لب تاب ها هنوز براي كاري حرفه اي مناسب نيستند

مدل ها و براندها هم سليقه اي است؛ بهترين ملاك سليقه شما و اطرافيانتان است

"سوني" و "ايسس" شايد روانتر باشن ولي قيمتشون بالاتره –" توشيبا" فقط تبليغش بيشتره – "دل" تو ايران طرفداراش بيشتره- "ايسر" قديما ديسپلي اش خوب نبود ولي حالا خوب شده – "فوجيتسو" خركاريش بد نيست ولي هميشه يه قدم جلو نيست و  هزاران سليقه اي ديگه

گفته بودي اوردن از خارج واسه مسافر مشكلي نداره؛!!   والا  موبايل و دوربين عكاسي و لب تاب ويه ادم چارپا ميشن يه مسافر ( فقط قرار نيست كه تو جعبه اش و اكبند باشه)

گفته بودي از "المان " ؛  ..... اخه المان خيلي دوره با ماشين تويتا هم سه ، چار ساعت الافي داره  اگه اختلاف قيمت قابل توجه است همين دوبي خودمون تازه زياد هم هست ( تازه كشورهاي اروپايي همون مدل، قيمتش دو برابر ميشه)

اميدوارم مفيد باشه

بازم ميگم: خونسرد باش / ظاهرش خوب باشه و خوشگل باشه چون هميشه باهاته/  فقط به اندازه سه سال هزينه كن نه بيشتر

موفق باشيد

ز.

ممنون.مرسی .خیلی مردی.
چند روز دیگه خالم از ایتالیا میاد مشکلی نیست بگم بیاره.فقط اگه تفاوت قیمتش 300.000تومنی باشه می ارزه وگرنه که نه
لینک مرجع