تیم اتحاد نماینده فوتبال گزیر در مسابقات لیگ یک لنگه گل کاشت
این تیم در بازی پایانی خود موفق شد با حساب پنج بر دو تیم شناس را از پیش روی بردار و با مجموع 18 امتیاز ضمن کسب عنوان نایب قهرمانی ، به لیگ برتر شهرستان راه پیدا کرد
مراسم اهدا جام به برترینهای این دوره از بازیها نیز امشب در استادیوم تختی لنگه برگزار شد و نمارنجی پوشان گزیری جشن صعود را در همان جا برگزار کردند و انصافاَ صحنه های جالبی برای فوتبال ما رقم خورد چیزی که مدت زمان زیادی شاهد آن نبودیم
در ضمن آقای سید عبدالرحمن هاشمی با سه گلی که در دیدار پایانی مسابقات به ثمر رساند توانست کاپ آقای گلی را نیز ازآن خود کند
سایت روستای گزیر ضمن تبریک و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان ، کادر ففنی و همه زحمت کشان این تیم آرزو موفقیت این تیم در ادوار آینده را دارد انشا الله
تصاویر پیوست شده زیر تنها گوشه ای از شادی و شعف ناشی از این موفقیت بود که توسط دوربین ما به ثبت رسیده است
از همکاری مسئولین اتحاد در این بازی با مسئول سایت نهایت تشکر را داریم
برای مشاهده تصاویر می توانید بر روی هریک از عکسهای پیوست شده کلیک نمایید

ba salam
waqeaan itihad gol kasht...man ham be nowbeye khodam soade itihad be lige bartar leneh be masoolin wa bazikonan in
teem .tabrik migooyam wa barayeshan arzooye mowafaqeyat mikonam
...
صعود به ليك برتر به اتحادوكزيريها تبريك مي كوئيم واميد موفقيت در آينده
(۵-۵-۱۳۸۸ ۰۴:۳۶ عصر)hllagi نوشته شده توسط: [ -> ]صعود به ليك برتر به اتحادوكزيريها تبريك مي كوئيم واميد موفقيت در آينده
سلام
من هم به نوبه خودم اين ييروزي باارزش را به تماي كزيرها و علل خصوص اتحاديها تبريك ميكويم
اميدوارم كه شاهد همجنين مقامات و برتريهاي ديكر هم از جنين جواناني باشيم
در يناه حق
سلام علیکم.
من هم به دست اندرکاران و بازیکنان تیم اتحاد بخاطر بازیهای خوبشان و صعود به لیک برتر لنگه تبریگ می گویم .
بلاخره تیم اتحاد مزد تلاش و استقامت خود را گرفت . من یکی از مخالفین تیم اتحاد جهت شرکت در باشگاههای لنگه بودم ولی بعد از حذف تیم منتخب و سقوط به دسته دوم لنگه بازیهای تیم اتحاد پیگیری می کردم که حداقل نماینده گزیر در دسته 1 موفق باشد چون حرف از گزیر بود و بس .
بچه های اتحاد با تلاش خود آبروی از دست رفته فوتبال گزیر را باز گرداندند . تیم اتحاد مزد استقامت خود را گرفت و به همه تیم های گزیر فهماند که با استقامت و خواستند به هدف خود خواهند .
ما همه کارها و فشارها به تیم اتحاد کردیم و حتی حاظر نبودیم و چشم خود را بسته بودیم که تیم اتحاد هم بچه های همین گزیر هستند و هدفشان بالا بردن فوتبال گزیر بود حتی حاظر نبودیم به تماشای بازی آنان برویم . و در دلمان شکست این تیم را خواستار بودیم .
حتی حاظر نبودیم حداقل یک با ر از مسئولین تیم سوال کنیم چه کردید نتیجه بازیها چه شد . حتی حاظر نبودیم نتایج بازیهای تیم اتحاد در سایت مانند مسابقات که در گزیر برگزار میشود فوری بیاوریم ولی گلایه ای نکردند و به کارشان ادامه دادند تا کمی آبروی از دست رفته فوتبالمان به گزیر بر گردانند.
گزیر با این جمعیت فوتبالیست که دارد چرا 2 و یا 3 تیم به لنگه نفرستد تا بچه ها بتوانند توانایی خود را نشان دهند . عبدالرحمان هاشمی سال قبل آقای گل مسابقات شناخته شد هیچ کس حتی حاظر نبود که بوی تبریک بگوید . امسال هم همین جوان آقای گل مسابقات دسته یک شناخته شد و این افتخاری بود که توسط این نوجوان 2 سال پی در پی به گزیر هدیه کرد . آقای گل مسابقات افتخاری بود در برگ زرین روستایمان که دیگر تکرار آن مشکل می باشد . .
من از مسئولین و هیئت ورزشی گزیر انتظار دارم حالا که این تیم خود را در جمع مدعیان تیم های خوب لنگه قرار داده حمایت کنیم و چوب لای چرخ این تیم قرار ندهیم .
آقای حسن پور حداقل یک بار سوالهای که در ذهن همه ما جا دارد از دست اندر کاران تیم اتحاد پرسیده ایم .