با سلام وعرض ادب و احترام خدمت کاربر محترم لنگه موزیک:
چند روزپیش مسآله موزیک و موسیقی تو یک مشارکت دیگه ای که شده بود ( به عنوان ایا شنیدن موسیقی حرام است؟) بحث شده بود ویه کاربری با عنوان مهمان اونو رو با ایات واحادیث و روایات قانع کننده ای رد کرده بود من میدونم که مشارکت شما قبل از این موضوع بوده ولی از شما کاربر محترم ، محترما تقاضا وخواهش دارم این مشارکت رو بردارین بجای اون یه تواشی یا قران یا حدیثی بذارین که هم شما اجر ببرین وهو دیگران نفع وفایده
حد اقل موضوع موسیقی اینکه درش شبهه هست و چیزی که در شرع تو اون شبهه هست عمل به اون حرام ودوری گرفتن از اون واجبه ونشونهه تقوای ادم
ویه چیزی رو به شما وبقیه ی دوستان گوشزد بشم که ادمها اکر همینطور که توی کارای روزمرشون به منفعت اینده ش فکر می کنن تو مسایل شرعی هم همین کار رو می کردن خیلی از مشکلامون حل می شد وقبل از هر کار شرعی فکر کنن که روزی در برابر پروردگارشون باید پاسخگوی سبب و دلیلی که اونو انجام دادن بشن تو اون وقتی که انسان نمی تونه دروغ بگه واگه هم بتونه اعضای بدنش علیه اون شخص شهادتی می دن
در ضمن یه چیز دیگه اینکه من چون یکمی عربی هم حالیم میشه چند تا سایت و وبلاگ عربی رو زیارت کردم و از یه سبک ومسلک که عربها به اون میگن سلف الصالح خوشم اومد که فارسیش میشه گذشتگان نیکوکار این مسلک هیچ تعصبی نداره یعنی روموز واسطوره های هیچ قومی رو توهین نمی کنه واینو کار بچه های کوچک میدونه
دلیل اینکه از این مسلک خشم اومد اینکه هیچی جز دلیل حالیش نمیشه اونم نه فقط مثل آخونها وملاهای قدیمی بلکه به سبک سقراط و افلاطون وارسطو ونتنها از هم اندازه اونا هست بلکه یه دو قدم هم جلوتره چون توی چیزهایی که عقل کشش رو نداره دخالت نمی کنه واز نقل یا از تعریف توضیح خود شی درباره خود شی کمک می گیره
ما از بس که از ملاهامون شنیدیم که باید یه چیز رو قبول کرد اونم بدون چون چرا شبیه یه کور و کر شدیم که هیچ چیزی رو از دین متوجه نشدیم
دین یه صفحه مبهمی که هیچ کس غیر ملا نمی تونه از اون سر در بیاره ودین شده بقاله که ملا ها دست روش گذاشتن
در واقع این مسلک میگه که تو دین هیچ وقت امکان نداره عقل سلیم با نقل صحیح متعارض بشه ودر ضمن به صحت و ضعف روایات هم خیلی اهمیت میدن
چیزی که تاریخ ما ایرانیان به اون خیلی نیازمنده
با تشکر دوستدار حقیقت " حقیقت جو ایرانی "
ایمیل من:
haqiqatju2009@gmail.com
اسلام اعتدال رو رعایت کرده
khili khobe bazam bezarid