سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: امر ازدواج
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام به همه دوستان پسر دايى ام از من خواستگارى كرده

اما او شيعه است ومن سنى آيا ازدواجمان كار درستى است ؟

ميشود در مورد بحثى انجام شود  

مهمان

سلام عزيزم خواهشمندم با كساني كه اعتقادات نادرست وشرك دارند عروسي نكن كه اينده خودت وفرزنانت در خطر است ومبتلا به اين مرض مي شوي اكر زياد اصرار دارد در سفره عقد شرط كن كه مسلمان واقعي شده باشدو اين كار بسند يده است خدا يار ونكه دارتان

مهمان

با سلام به شما دوست عزيز

خيلي مشكلتان بعد اازدواج سخت تر ميشود وبايد هر كاري را شوهرتان خواست انجام دهيد در غير اين صورت مشكلات روز به روز دشوار تر ميشود ميتوانيد از خانواده دايي تان عذر بخواهيد وبا فرزنداشان ازواج نكنيد وبا شخصي هم مذهبي تان ازدواج كنيد

والله ولي توفيق

مهمان

سلام الله بر شما خواهر گرامی

خواهر گرامی آفرین بر شما وبر این ایمان واحساس زیباتون

خواهرم: به آینده زندگیتون توجه بفرمایید اگر اختلاف سلیقه های بسیار معمولی در زندگی زوجین وجود داشته باشد چه تاثیری ناگواری بر کانون گرم خانواده خواهد گذاشت حالا چه رسد به اختلافی که نقش کلیدی در زندگی هر فرد ایفا می کند البته این مسائل فقط تا پیش از رسیدن فرزند در خانواده حالا پس از قدوم فرزند اختلافات ودرگیریهای جدیدی آغاز خواهد شد پدر می خواهد فرزند چنین شود مادر می خواهد خیر فرزند چنین شود بیچاره فرزند مانده کدام را انتخاب کند

به هر صورت خواهر محترم: حالا شما خودتان تصمیم بگیرید البته اگر پاسخ شرعی آن را می خواهید : هر کسی که در زندگیش شرکیات نباشد وبه صحابه ویاران رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم تفرین نفرستد ونمازهایش را ادا کند ازدواج اشکالی ندارد

موفق وپایدار باشید

مهمان

ممنونم از اينكه جواب را داديد متاسفانه كلمه عبور كابري را فراموش كردم
بهرحال جمعه عقد كنون است پسر دايى ام به خواست خودش سني شد ومن خوشحال شدم بدون آنكه حرفي زده باشم وخواستم شما را دعوت كنم اما بسا كه راه دور است ودلها نزديك
ومتاسفانه يكي از دوستانم آي دي ياهويم را بسرقت برده و از دوستان سوء استفاده ميكند دوستان من ايميلم را تغيير دادم

خواهرتان:دوستدار
لینک مرجع