سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: مقاله اينترنت ماهواره اي (اينترنت پر سرعت)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

bocho gezir

{EDITOR=

با سلام خدمت دوستان
من چند وقت است كه مي خوام يك مقاله در اين مورد در سايت بگذارم ولي بنا به دلايلي تا حالا نگذاشتم ولي امروز با درخواست يكي از دوستان اين مقاله رادر سايت مي گذارم اميدوارم كه از اين مقاله استفاده نمايد
همانطوركه مي دانيد حجم اطلاعات دريافتي(Receive) همواره چندين برابر بيشتر ازارتباط ارسالي (send) است پس به همين دليل بيشتر سرويس دهندگان اينترنتدارن مي كوشند براي مرتفع ساختن اين امر كه حجم اطلاعات دريافتي را افزايش دهند در واقع اينترنت ماهواره اي يك طرفه فقط اطلاعات دريافتي شمارا افزايش مي دهد چون كه بيشترين فعاليت اينترنت روي اطلاعات دريافتي ميباشد كه اگر اين امر ارتقا يابد ديگر اينترنت با سرعت بالا خواهيد داشت شركتهاي زيادي هستيند كه چنين فعاليت دارن يعني اينكه اكانت هاي اينتنت ماهواره اي به فروش مي رسانند كه هر كدام با قيمتها و سرعت هاي مختلف است در اين نوع ارتباط اينترنتي شما به بعضي از وسايل و اكانت اينترت ماهوارهاي و يك اتصال اينترنت معمولي كه با سرعت پايين است كه از اين اتصال براي ارسال اطلاعات استفاده مي شود و براي دريافت اطلاعات از اينترنت ازماهواره كه با سرعت بالا است استفاده مي شود كه به همين دليل باعث افزايش سرعت اينترنت شما مي شود

تجيهزات مورد نياز جهت استفاده سرويسهاي اينترنت ماهواره اي عبارتند از:

1.ديش
2.كارت DVB كه بهتر است از نو (skystar2) باشد
3.يك خط dialup و يا هر نوع ارتباط اينترنتي كه قابليت ارسال اطلاعات دار باشد
(مانند :Wirelless،ADSL،....)
4. يك اشتراك اينترنت ماهواره اي
-در هنگام خريد اين اشتراك در مورد پوشش ماهواره در ايران دقت فرماييد

ليست ماهوراه هاي براي اين نوع اتصال به اينترنت:

-Eutelsat w6
Intelsat 10-02-
Eutelsat w3-
hellas sat-

كه من به شما پيشنهاد مي كنم كه از
Eutelsat w6 استفاده كنيد چون سرويس بهتري داره

اميدوارم كه اين مقاله بنده مورد استفاده شما باشد و اگر سوال يا نظر خاصي در مورد اين مقاله داريد اعلام نماييد
در روزهاي آينده منتظر مقالات بعدي باشيد
با تشكر
EDITOR}

ميهمان

salam frekanse kanalhai w6 behm bedid

ميهمان

با عرض سلام. میخواستم بدونم سرعت دریافت اینترنت ماهواره ای از adsl بیشتره . چون من قبلا adsl 256 با 5 گیگ ترافیک ماهیانه 60000 تومان استفاده میکردم. با اون پولی که من میدادم انتضار بیشتری داشتم

(۶-۳-۱۳۸۶ ۰۲:۵۵ عصر)bocho gezir نوشته شده توسط: [ -> ]{EDITOR=

با سلام خدمت دوستان
من چند وقت است كه مي خوام يك مقاله در اين مورد در سايت بگذارم ولي بنا به دلايلي تا حالا نگذاشتم ولي امروز با درخواست يكي از دوستان اين مقاله رادر سايت مي گذارم اميدوارم كه از اين مقاله استفاده نمايد
همانطوركه مي دانيد حجم اطلاعات دريافتي(Receive) همواره چندين برابر بيشتر ازارتباط ارسالي (send) است پس به همين دليل بيشتر سرويس دهندگان اينترنتدارن مي كوشند براي مرتفع ساختن اين امر كه حجم اطلاعات دريافتي را افزايش دهند در واقع اينترنت ماهواره اي يك طرفه فقط اطلاعات دريافتي شمارا افزايش مي دهد چون كه بيشترين فعاليت اينترنت روي اطلاعات دريافتي ميباشد كه اگر اين امر ارتقا يابد ديگر اينترنت با سرعت بالا خواهيد داشت شركتهاي زيادي هستيند كه چنين فعاليت دارن يعني اينكه اكانت هاي اينتنت ماهواره اي به فروش مي رسانند كه هر كدام با قيمتها و سرعت هاي مختلف است در اين نوع ارتباط اينترنتي شما به بعضي از وسايل و اكانت اينترت ماهوارهاي و يك اتصال اينترنت معمولي كه با سرعت پايين است كه از اين اتصال براي ارسال اطلاعات استفاده مي شود و براي دريافت اطلاعات از اينترنت ازماهواره كه با سرعت بالا است استفاده مي شود كه به همين دليل باعث افزايش سرعت اينترنت شما مي شود

تجيهزات مورد نياز جهت استفاده سرويسهاي اينترنت ماهواره اي عبارتند از:

1.ديش
2.كارت DVB كه بهتر است از نو (skystar2) باشد
3.يك خط dialup و يا هر نوع ارتباط اينترنتي كه قابليت ارسال اطلاعات دار باشد
(مانند :Wirelless،ADSL،....)
4. يك اشتراك اينترنت ماهواره اي
-در هنگام خريد اين اشتراك در مورد پوشش ماهواره در ايران دقت فرماييد

ليست ماهوراه هاي براي اين نوع اتصال به اينترنت:

-Eutelsat w6
Intelsat 10-02-
Eutelsat w3-
hellas sat-

كه من به شما پيشنهاد مي كنم كه از
Eutelsat w6 استفاده كنيد چون سرويس بهتري داره

اميدوارم كه اين مقاله بنده مورد استفاده شما باشد و اگر سوال يا نظر خاصي در مورد اين مقاله داريد اعلام نماييد
در روزهاي آينده منتظر مقالات بعدي باشيد
با تشكر
EDITOR}

مهمان

salam. mitunid 1 maghale be EMailam befrestid dar morede internete mahvareie kheili zarorie!scooter_amol2000@yahoo.com

مهمان

(۱۵-۳-۱۳۸۸ ۱۲:۵۸ عصر)ميهمان نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام. میخواستم بدونم سرعت دریافت اینترنت ماهواره ای از adsl بیشتره . چون من قبلا adsl 256 با 5 گیگ ترافیک ماهیانه 60000 تومان استفاده میکردم. با اون پولی که من میدادم انتضار بیشتری داشتم

دوست عزیز بهترین سایت برای خرید اشتراک اینترنت ماهواره ای پرسرعت http://www.royaltrading.tk هست
چون به هر سوالی جواب میدن و کارشون خیلی سریع هستش . میشه گفت شبانه روز پایه کامپیوترن .
و اولین شرکت هستش اکثر کسانی که سرویس میگیرن از اینجاست . حتا اونایی هم که سرویس میدن نماینده همینن. امید وارم کمک کرده باشم.
لینک مرجع