سایت سبزدلان گزیر

نسخه کامل: رفع مشكل سايت (حل شد) حتما بخوانيد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

bocho gezir

{EDITOR=با سلام وعرض معذرت خدمت دوستان گرامي
اين مشكل كه پيش اومد به دليل اينكه برنامه روي سايت نصب كرده بوديم و اين برنامه اومد رمز تمامي كاربران را تغير داد و ما پيگير اين مساله بوديم تا اينكه مجبور شديم از نسخه پشتيبان كه خودم چند روز قبل از سايت گرفته بودم استفاده نمايم به همين دليل تمامي اطلاعات كه در اين چند روز دوستان در سايت گذاشته بودن پاك شده و باعث شد كه ما شرمنده دوستان شويم به دليل اينكه من چند روزي بود كه به دليل مشغوليت كه داشتم سري به سايت بزنم و از آن نسخه پشتيبان به روز تهيه نماييم و نسخه پشتيبان كه سرور از سايت هم مي گيرد اين نسخه پشتيبان را هم آزمايش كرديم كه بعد از بروز اين مشكل گرفته بودند و مجبور شديم كه از نسخه چند روز قبل استفاده نماييم ولي از دوستان تقاضا دارم كه موضوعاتي كه در اين چند روز گذاشته بودن دباره بگذارند تا ما بتوانيم از اون استفاده نماييم
اميدوارم معذرت خواهي بنده را پذيرفته باشيد
خدانگهدار
EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=با سلام
يادم رفت كه يك نكته را ياد آور شوم:
براي ورود به سايت از همون نام كاربري و رمز خود استفاده نمايد تا وارد سايت شويد
اگر مشگل ديگري بود اعلام نمايد
با تشكرEDITOR}
{EDITOR=
باسلام و تشكر از زحمات شما
در ويرايش قبلي سايت، يك قسمت مربوط به امارها و ارقام در رابطه با سايت وجود داشت كه خيلي جالب  بود. اما مثل  اين كه  ان يك قسمت حذف شده يا من نتونستم پيدا كنم. بهر حال  ابزار مفيدي بود
EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=با سلام
همانطور كه مي دانيد چند روزي است كه سايت در حال تحول است و دارم براي بهتر شدن اون تلاش مي كنم و اميدوارم كه با كمك شما دوستان و نظرات و پيشنهادات و انتقادات شما سايت را در مرحله بهتري ببينيم
در مورد اين كه آمار سايت نبوده چون من صفحه اصلي را تغير داده بودم و تمامي كدهاي اون پاك شده بود ولي دباره اون كدها رو گذاشتم كه الان مي توانيد آمار سايت را ببشنيد از دوست خوبمون كه ياد آوري كردن تا ما اين امكان را دباره اضافه نماييم تشكر دارم اگر جاي ديگري هم چيزي كم داشت اعلام نماييد
با تشكر
zarei نوشته شده توسط:
باسلام و تشكر از زحمات شما
در ويرايش قبلي سايت، يك قسمت مربوط به امارها و ارقام در رابطه با سايت وجود داشت كه خيلي جالب بود. اما مثل اين كه ان يك قسمت حذف شده يا من نتونستم پيدا كنم. بهر حال ابزار مفيدي بود
EDITOR}
{EDITOR=

با سلام و تشکر فراوان از دوست بزرگوارمان، استاد کامپیوتر جناب بچو گزیر.

احسنت بر شما

بارک الله فیک

(اگر عربیم مشکل دارد به بزرگی خودتان ببخشید)

EDITOR}
[CENTER][/CENTER][CENTER][/CENTER][CENTER][/CENTER][CENTER][/CENTER][CENTER][/CENTER][CENTER][/CENTER]

bocho gezir

{EDITOR=با سلام خدمت استاد بزرگوارم آقاي سامي گزير
و اين نكته را هم بگم كه من استاد نيستم من خاك زير پاي شما هستم و براي ما افتخاري است كه شما در سايت حضور دارد و همين هم باعث دلگرمي ما شده كه هرچه بيشتر بجونبيم وسايت را در مرحله بهتري ببريم
امروز امدم كه اعلام كنم پس از چندين ماه توانستيم لوگوي اصلي سايت درست نمايد اين هم به اين دليل طول كشيد كه عكسهاي جالبي در دسترس نداشتم ولي با كمك دوستان امروز تموم شده
و از دوستان تقاضا دارم كه نظر خود را درباره آن اعلام نماييد تا در طراحي هاي بعدي آن را اصلاح نمايم
با تشكر

Sami نوشته شده توسط:

با سلام و تشکر فراوان از دوست بزرگوارمان، استاد کامپیوتر جناب بچو گزیر.

احسنت بر شما

بارک الله فیک

(اگر عربیم مشکل دارد به بزرگی خودتان ببخشید)

EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=با سلام
شما گفتيد مشكل داردي مشكل خودتون را اعلام نمايد تا اگر امكان دارد اصلاح نماييد و اگر هم نظر خاصي داريد بهتر توضيح دهيد تا ما هم از نظرات شما استفاده نماييد
اي كاش شما به جاي اين همه نوشتن يك كلمه اون حرفتون را مي گفتيد

gol gzir نوشته شده توسط:
من هم حرفي دارم مثل اينكه كاملا درست نشده
تا كي بايد صبر كنيم
اي كاش زمانشو مي دانستيد
در ضمن ما نبا يد تشكرمون را فراموش بكنيم
درسته
من بجاي همه كساني كه تشكر نكردن تشكرررررررررررر مي كنم
كمي سريع تر درستش كنيد
با تشكررررررررر
خواهرتان
g,g
به اميد روز سلام وتندرست
EDITOR}
{EDITOR=
با سلام خدمت بچو گزیر
کجا مشکل سایتتون رفع شده
شما هم بااین سایت النگتون هرچی می خوام وارد سایت بشم دوباره برام می نویسه مهمان
کرپ
EDITOR}

bocho gezir

{EDITOR=با سلام خدمت كرپ گرامي
از شما معذرت مي خواهم براي اين مشكل كه براي شما پيش امده
ولي شما الان با نام كاربري كرپ وارد شديد و اصلا مهمان ننوشته اگر امكان دارد در مورد مشكل خود بيشتر توضيح دهيد
در ضمن اين مشكل فقط در روستاي عزيزمون گزير وجود داشت و در امارات چنين نبود ولي اگر مشكل خود را بهتر مطرح بفرمايد تا ما مشكل شما را حل نماييم و اگر نظر خاصي داريد اعلام بفرماييد تا ما از نظرات شما استفاده نماييم
ممنونم از اين كه مشكل خود را مطرح نموديد هر وقت مشكل داشتيد اعلام بفرماييد تا ما آن را اصلاح نماييم
با تشكر بچو گزير
کرپ نوشته شده توسط:
با سلام خدمت بچو گزیر
کجا مشکل سایتتون رفع شده
شما هم بااین سایت النگتون هرچی می خوام وارد سایت بشم دوباره برام می نویسه مهمان
کرپ
EDITOR}
لینک مرجع