به ترکه میگن 3 تا حیوون نام ببر که اولش (خ) باشه!میگه خر،خودم،خدا بیامرز بابام
ترکه زمین میخوره برای اینکه 3 نشه تا خونه سینه خیز میره
به ترکه میگن 3 تا پرنده نام ببر که پرواز کنه،میگه:کبوتر،کلاغ،خر.... میگن خر که پرواز نمیکنه میگه:خره ، یه وقت دیدی کرد
به معتادی میگن با 45،46،47،48 جمله بساز.گفت: چلا پنجه میکشی؟چلاشیشه میشکنی؟چلاهف نمیزنی؟ چرا هشتی ناراحت؟
پسری از سربازی اینطور به پدرش تلگراف زد:"من کاظم پول لازم"پدرش هم در جواب گفت:"من تراب وضع خراب
اگه گفتین آرزوی یک خرس پاندا چیه؟((اینکه یه عکس رنگی بندازه))
کرده میره جهنم.فرداش میبینن که هیچ کی تو جهنم نیست.میپرسن:چی شده؟میفهمن کرده همه رو قاچاقی برده بهشت
ترکه با دو نفر دیگه سوار تاکسی بوده...بعد از مدتی یکی پیاده میشه و محکم در رو میبنده...راننده بهش میگه :الاغ بیشعور.....یه کمی جلوتر می رسه و یه نفر دیگه پیاده میشه و محکم در رو میبنده بازم راننده میگه :الاغ بی شعور...خلاصه نوبت به ترکه میرسه و ترکه آهسته و با دقت در رو میبنده،میبینه راننده نگاهش میکنه،به راننده میگه چیه ؟الاغ با شعور ندیدی
یه رو. یه سوسکه میخواد ادای شهید فهمیده رو دربیاره،به خودش سیگار میبنده و میره زیر دمپایی
یه ترکه در و پنجره ساز بوده،میره خواستگاری.میپرسن آقا داماد چکاره هستن؟میان کلاس بذارن،میگن:آقا داماد ویندوز نصب میکنه
ترکه داشته قاشق قاشق ماست میریخته تو آب رودخونه،بعد یه لره میاد میگه چکار میکنی؟ترکه میگه دارم دوغ درست میکنم.لره بهش میگه واسه همینه که مگن خرین دیگه....آخه این همه دوغ رو کی میتونه بخوره؟
از یه ترکه میپرسن ؟چرا جورابهات یکی قرمزه و یکی آبی؟میگه نمیدونم،بدبختی اینه که یکی مثل همین تو خونه دارم...
ترکه میره حموم .آب جوش بوده با نعلبکی دوش میگیره
ترکه وزیر مخابرات میشه،بعد از یه هفته مخابرات ور شکست میشه!از طرف دولت هیئت تحقیق تشکیل میدن.میبینن ترکه برای رفاه حال جامعه ورداشته همه گوشی های تلفنهای همگانی رو بیسیم کرده
به ترکه میگن چند تا بچه داری؟میگه:دوتا. میپرسن :خوب کدومش بزرگتره؟میگخ؟خوب اولیش دیگه.
ترکه یه سکه از زیر خاک پیدا میکنه!روی سکه نوشته بود تاریخ ضرب:200 سال قبل از میلاد
از ترکه میپرسن خر بهتره یا گاو؟میگه گاو. میپرسن :چرا؟ میگه خوب آدم که از خودش تعریف نمیکنه
به ترکه میگن برو یه کیهان بخر.ترکه دو دقیقع بعد با یه الاغ برمیگرده!میگن این چیه گرفتی؟ میگه کیهان نداشتن همشهری گرفتم!؟
یه پدر و پسر ترک دزدی کردن.مأمور کلانتری دنبالشون بود.پسر ترک عقب تر از پدرش بود مأمور کلانتری داد زد:آهای کره خر وایسا.پسر ترک به باباش گفت:بابا تو برو که منو شناسایی کردن
مردی خود را دار زده بود ولی در پزشک قانونیعلت مرگ را شکستگی جمجمه تشخیص داده بودند،نه خفگی.بازپرس دستور تحقیقات بیشتر داد معلوم شد مردک بیچاره نادان بجای طناب از کش استفاده کرده بود و در نتیجه بجای اینکه از خفگی بمیرد صدها بار بالا و پایین رفته و سرش مرتب به سقف اتاق خورده و داغون شده!؟
به هالو گفتند با علی جمله بساز.گفت دیشب با ممد و اصغر رفتیم سینما خیلی باحال بود. گفتند علی چی شد؟گفت والا به علی گفتیم ولی خودش نیومد
معلم شیمی از یکی از شاگردانش پرسید:من این سکه پنج ریالی را در اسید کلریدریک می اندازم. بگو ببینم آیا حل میشود یا نه؟ شاگرد گفت:نخیر،آقا حل نمیشه.معلم گفت بارک الله حالا اگه گفتی برای چی حل نمیشه؟ شاگرد گفت :اگه حل میشد شما نمی انداختید توی اسید!؟
یه ترک رفته بود ته چاه نشسته بود.دلیل را از او پرسیدند:گفت میخواستم عمیق فکر کنم!؟
خر یک دهاتی گم شده بود،همه جا به دنبالش گشت و بالاخره خسته و ناراحت وارد باغی شد.از قضا دختر و پسری در آن باغ میعاد داشتند و حرفهای عاشقانه میزدند. دختر از پسر پرسید:تو چرا اینقدر در چشمان من نگاه میکنی؟پسر جواب داد :آخه من همه دنیا را در چشمان تو میبینم. در این هنگام یارو دهاتیه با التماس فریاد زد: تو رو خدا،خوب به چشمانش نگاه کن ببین خر من کجاست!؟
دو تا ترک نشسته بودندو چایی میخوردند،هوا طوفانی بود و مرتب رعد و برق میزد. یکی از این دو هربار که آسمان برق میزد،سرش را رو به بالا میگرفتو نیشش تا بنا گوش باز میشد. دومی پرسید :چرا هی لبخند میزنی؟گفت مگه نمیبینی دارند عکس میگیرند
در جاده تصادف شده بود و یک افسر ترک هم صحنه را بررسی میکرد.جوانکی در گوشه ای افتاده بود،مرتب ناله میکرد:آخ پام... آخ پام...پام شکست....دردش داره منو میکشه....پلیس که از آه و ناله او حوصله اش سر رفته بود،گفت چه خبرته بابا،دندون رو جگر بذار اون یارو اون ور افتاده مرده هیچی نمیگه، تو تونوقت واسه یه چای شکسته الو شنگه راه انداختی!!!
شهین خانم در محل کارش با یک برنامه جدید کامپیوتری مشکل داشت و بالاخره هم عصبانی شد و به شرکت فروشنده زنگ زد ،آنها پرسیدند:آیا شما تحت سیستم(ویندوز)کار میکنید؟شهین خانم گفت :نه والا،میز کنار در است و از پنجره خیلی فاصله دارد. ولی شاید حق با شما باشد،چون یک همکار دیگرم که میزش کنار پنجره است با این برنامه اصلا مشکلی ندارد!!!
یک مرد 97 ساله با زن 95 ساله اش برای طلاق به دادگاه مراجعه کردند.قاضی به آنها گفت:شما چطور در این سن به فکر طلاق افتادید...گفتند والا جناب قاضی، ما تا حالا هر وقت خواستیم طلاق بگیریم ،به ما گفتند بچه دارید این کار را نکنید. ما هم صبر کردیم تا بچه هایمان بزرگ شدند و همه شان مردند،بعد آمدیم برای طلاق
مردی به تنبلی مفرط دچار بود.برای روان درمانی از او میخواهند که با کلمه ((کوشش)) جمله بسازد.همینطور که یکوری خوابیده بود گفت:{{شلوار من کوشش؟}}گفتند مقصود ما (کار وکوشش)بود.حالایک جمله با هردوی اینها بساز.گفت:{{شلوار کار من کوشش}}
یک معتادی که اغلب در خانه خمار افتاده بود،روی دستگاه پیامگیر تلفن خانه اش اینطور پیام گذاشته بود:{{هشتم.........ولی خشته ام.......}}
به ترکه میگن چرا داروهاتو به موقع نمیخوری؟میگه آخه میخوام میکروبها رو غافلگیر کنم؟!
جلوی ترکه جک ترکی میگن و همه میخندن به غیر از ترکه.میگن تو چرا نمیخندی؟میگه:برای شما جکه ولی برای ما یه دنیا خاطره است؟!
اصفهانیه خانه اش آتش میگیره،یهsms میفرسته برای آتش نشانی:"یه خونه آتش گرفته،به موبایل من زنگ بزنید تا آدرس بدم"؟!
یه دیوونه هی داشته یه کبریت سوخته رو روشن میکرده!یه دیوونه دیگه از راه میرسه و میگه:حتما خرابه روشن نمیشه.اون یکی میگه :نه سالمه!تا همین یه دقیقه پیش روشن می شد
از ترکه میپرسن:علامت دزدهای دریایی یعنی چی؟میگه :یعنی توی دریا خوردن کله پاچه ممنوع!!!
ترکه پسرش رو میفرسته ژیمناستیک،بعد از یه مدتی میبینه پسرش روز به روز به جای اینکه پیشرفت کنه هی داره پسرفت میکنه یه رو. میره سر جلسه تمرینشون ببینه چه خبره! میبینه از بچه اش به عنوان خرک استفاده میکنند!!!
ترکه هزارتومن میندازه صندوق صدقات، تا غروب وامیسته اونجا هر کی میاد پول بندازه میگه آقا برو من حساب کردم!!!